BEMUTATKOZUNK

A mai rohanó világban a világhálón történő megjelenés mindenki számára fontos, aki szeretné termékét, szolgáltatását vagy tudását mások számára is elérhetővé tenni. Sokan még csak most tervezik weblap, portál készítését, sokan már jelen vannak, azonban weboldaluk nem hozza a várt eredményt. A legtöbb cég és vállakozó csak nagyon kis százalékát használja ki a web adta lehetőségeknek. Sokan nem tudják és nem használják az intranet és extranet adta lehetőségeket.


Célunk, hogy a cég munkatársaiban felhalmozódott tudást az ügyfeleink igényeire lefordítva segítsük őket saját portál, honlap kialakításában és megoldásokat nyújtsunk online ötleteikre. A CreNetS-t olyan emberek alapították, akik úgy gondolják, hogy online megjelenésben sokkal több kreatív ötletet lehet megvalósítani, ha az ügyfelek tájékozottságát növeljük és elképezeléseiket valóra váltjuk. Mottónk: „Nincs megoldhatatlan feladat, csak rossz koncepció”.

A szakmai csapatot alkotó kollegák tudását folyamatosan fejlesztjük, növeljük, valamint szakmai tanfolyamokkal támogatjuk őket. Célunk, hogy munkatársaink nyitott szemmel járjanak és új technológiákra, ötletekre fogékonyak legyenek. Egy új ötletet mindig támogatuk, ha az hatékonyabb megoldást nyújt ügyfeleinknek, illetve a megoldással olyan lehetőségek nyilnak meg előttünk, melyek hosszútávon használhatók. Úgy gondoljuk, hogy „nincs rossz programozó, csak rossz feladat”.

Sokan rendelkeznek honlappal és sokan gondolkodnak új honlap, portál vagy intranet készítésén. Több kérdés is felmerül: Vajon az új honlapot készítők tudják, milyen lehetőségeik vannak? A régi honlapok hozzák a várt eredményt, megjelenésük valóban a kitűzött célt szolgálja, oldal minősége megfelelő-e, valóban megtalálja a célközönsége az oldalt, tényleges azt nyújta az oldal amit elvártak tőle?
Annak érdekében, hogy felmerült igényeket minél hatékonyabban, gyorsabban elégítsük ki, elkészítettük a CreNetS Web Portal System-et (WPS), mely alapját képezi portáljainknak. A rendszer előnye, hogy egy termékben egyesül az internet, extranet és intranet minden előnye. A megoldásunk nem szab határt a képzeletnek, nem szorítja keretek közé a sitebuildereket és az ügyfeleket sem.

eMail:
 
"A LINUX NEMCSAK EGY NYÍLT SZOFTVER, HANEM EGY KÖZÖSSÉG. NEKÜNK IS ILYEN SZENVEDÉLYES PROFIK KELLENEK, HOGY JOBB TERMÉKEKET DOBJUNK PIACRA."
STEVE BALLMER

ELÉRHETŐSÉGEINK

CRENETS KFT.
1064 Budapest, Vörösmarty u. 73.
EMAIL: support@crenets.com