INTERNETES PORTÁL, WEBLAP KÉSZÍTÉSE, EGYEDI MEGOLDÁSOK

Milyen megoldásokat használunk?

A CreNetS kifejlesztette saját portál megoldását a Web Portal System (WPS) komplett rendszert, melynek célja, hogy a lehető leggyorsabban és rugalmasan biztosítsuk ügyfeleink számára a kívánt és szükséges megoldásokat. Az internetes technológiákon alapuló megoldásunk már több helyen is bizonyított. Lényege, hogy a mai igényeknek megfelelően biztosítja a CSS skin rendszer használatát, a fejlett tartalomkezelő rendszer (CMS) segítségével könnyedén tudják a felhasználók menedzselni tartalmaikat, valamint a szerep és jogosultság rendszere segítségével biztosítható a különböző hozzáférések megadása. A portál modularitásának (pluginjeinek) segítségével könnyen testre szabható és továbbfejleszthető. A rendszer az XML/XSLT és a modularitás jegyében került kifejlesztésre.
Több ügyfelünknek megoldásuk megvalósításához nem volt szükség portál megoldásra, hanem egyedi megoldást kellett készíteni. Ezen megoldásaink során igyekezzük kihasználni, kollegáinkban meglévő többéves tapasztalatot. Az igényekhez a leghatékonyabb és hosszútávon a legjobb megoldást az Ügyféllel történő szoros együttműködés során készítjük el.

Milyen környezetben dolgozunk?

Cégünk a különféle környezetekben szerzett tapasztalatait felhasználva arra, következtetésre jutott, hogy a Linux szervereken nyílt fejlesztési környezeteken (PHP, Java, Perl) és szabványokon (XML, XSLT) keresztül elkészített megoldásait javasoltja ügyfeleinek. Ezen megoldások előnye, hogy jelentős fejlesztői tábor, megbízható rendszerek, kiemelkedő támogatás áll mögötte, valamint költséget lehet vele megtakarítani a különböző licenszek árainál. Az ajánlásaink és elkötelezettségünk, nem mindig jó egy ügyfél probléma megvalósítására, ezért nyitottak vagyunk a Windows-os környezeten készített megoldásokra (.NET C#, APS.NET). Ezen környezetben is többféle megoldást alkalmaztunk, a különböző rendszerekhez.

Megoldásainkról részletesen itt olvashat »
eMail:
 
"A MI TÚLÉLÉSI TAKTIKÁNK MEGTALÁLNI A HELYZETBÕL KIVEZETŐ FEJLESZTÉSEKET."
STEVE JOBS

ELÉRHETŐSÉGEINK

CRENETS KFT.
1064 Budapest, Vörösmarty u. 73.
EMAIL: support@crenets.com